Printshop Repro Service Lemmen

Nassau login

> Nieuws > Van klantvraag tot flyer in 7 stappen!

Van klantvraag tot flyer in 7 stappen!

Vandaag besteld, over drie dagen geleverd. En in een spoedgeval, zetten wij wel eens alle zeilen bij om de flyer nog sneller te kunnen leveren. Dat is de service waar wij voor staan. Maar hoe ziet het proces van een flyer drukken er eigenlijk uit? Het drukken van een flyer bestaat uit de volgende 7 stappen: 

1. Klantvraag verhelderen

Alles begint met een klant. Soms heeft de klant een hele duidelijke klantvraag, maar soms tast de klant nog volledig in het duister. Wij helpen de klant in een persoonlijk gesprek de klantvraag te concretiseren. Wat is het doel van de flyer, hoe groot moet hij zijn, wat voor papier en van welke kwaliteit, wat moet de flyer uitstralen etc. 

2. Aanleveren tekst en opmaak

De klant levert de tekst aan de huisstijl, foto’s, logo’s. Indien de klant daar zelf onvoldoende beeld bij heeft, dan helpen wij hem.

3. Online opmaak

Met alle informatie die wij hebben, maken wij een eerste opmaak. Deze gaat online naar de klant. Als de klant nog niet akkoord is, verwerken wij de feedback, net zo lang totdat de klant tevreden is.

4. Proefdruk

De order wordt van de computer vervolgens overgebracht naar een plaat. De plaat gaat in de pers. Na het drukken van enkele vellen, worden de druk en de kleuren gecontroleerd en zo nodig bijgesteld.

5. Drukken van de Flyers

Indien de proefdruk akkoord is, worden alle vellen gedrukt.

6. Snijden

De vellen dienen na het drukken nog gesneden te worden. Het snijden gaat met een snijmachine. 

7. Inpakken en verzenden

Nadat de flyers helemaal klaar zijn, worden ze handmatig ingepakt en kun je ze bij ons afhalen. Het kan ook zijn dat wij de flyers persoonlijk langs komen brengen.

Van klantvraag naar flyer doen wij in 7 stappen en altijd in goed overleg met de klant. Samen komen wij tot het beste resultaat. Professioneel, snel en persoonlijk. Meer weten of de mogelijkheden bespreken? Klik op onderstaande knop!