Printshop Repro Service Lemmen

Nassau login

> Nieuws > Zijn visitekaartjes nog wel hip?

Zijn visitekaartjes nog wel hip?

We lopen 24/7 met onze mobiele telefoon op zak. Een afspraak plannen, telefoonnummers uitwisselen en elkaar een mailtje sturen is dus geen enkel probleem.  Met de telefoon in de hand zo geregeld! Waarom zouden we dan nog visitekaartjes gebruiken, dat is toch ouderwets? Hieronder 3 redenen waarom visitekaartjes anno 2020 nog steeds hartstikke hip zijn!

1. Visitekaartjes zeggen iets over jouw bedrijf

Met een visitekaartje kun je direct iets over het bedrijf vertellen. Dat kan bijvoorbeeld met het logo van het bedrijf, een foto van je bedrijfspand, één of twee producten in reliëf op het kaartje drukken, de kleurstelling van het kaartje aanpassen aan de sfeer/formaliteit van het bedrijf, een persoonlijke foto, een slogan, een quote van een historische legende etc. etc. De mogelijkheden zijn oneindig. Met een visitekaartje laat je direct een eerste indruk achter!

2. Visitekaartjes zijn makkelijk uit te wisselen

Een visitekaartje is makkelijk te overhandigen en je kunt de ontvanger recht in de ogen aan blijven kijken. De overdracht van het kaartje kun je dus extra kracht bijzetten met non-verbale communicatie. Tevens zie je direct hoe hij op je kaartje reageert (en dus feitelijk op de eerste indruk van jouw bedrijf!).

3. Visitekaartjes kun je voor promotiedoeleinden gebruiken

Een visitekaartje kan ook als ‘flyer’ dienen wanneer bijvoorbeeld op de ene kant een leuke actie, dienst of product staat en op de achterkant de gegevens van jou of jouw bedrijf. Zo kan de ontvangen direct de website bezoeken, e-mailen of bellen voor meer informatie. Daarnaast is een visitekaartje vaak kleiner dan een flyer. Die neem je dus veel makkelijker mee.

Je kunt een visitekaartje ook bij een relatiegeschenk instoppen of bijvoorbeeld in een promotiepakket (op een beurs ofzo). Zo geef je er meteen een persoonlijke twist aan. En als je de visitekaartjes dan ook nog in een fancy kaartenhoudertje stopt, dan heb je niet alleen altijd nette visitekaartjes bij de hand, maar ben je ook nog eens helemaal hip! Wil jij ook visitekaartjes bestellen? Neem dan contact met ons op, ons visitekaartje hebben wij voor het gemak even bijgevoegd 😉